Samarbejdspartnere

Advokaternes Inkasso Service

Bliv eksponeret og tilbyd eksisterende klienter advokatinkasso
Som medlem af FDR kan du blive partner med Advokaternes Inkasso Service. Som partner vil du få:
  • Et gratis inkassomodul som er udviklet til revisorer og bogholdere.
  • Eksponering overfor nye klienter via CloudCollect.
  • En rabat som du kan tilbyde alle dine klienter. 
Advokaternes Inkasso Service har udviklet en online portal til inddrivelse af tilgodehavender. Inkassoværktøjet hedder CloudCollect og er særligt udviklet til revisorer og bogholdere.  

Ved at bruge CloudCollect kan du tilbyde dine klienter inkasso hos Danmarks bedst anmeldte virksomhed inden for kategorien inkasso på TrustPilot og Google.

Opgradere dine services indenfor økonomistyring i dag. Vi kan kontaktes på telefon 66 80 40 40. 


Hvordan virker CloudCollect
Som det eneste advokatfirma i Danmark har Advokaternes Inkasso Service integration til e-conomic, Dinero og Billy Regnskabsprogram mf. Det betyder, at ubetalte fakturaer kan sendes til inkasso med et klik på musen.

Som bogholder og revisor kan du via et enkelt login få adgang til at se alle dine klienters udestående på en gang og på tværs af regnskabsprogrammerne. 


Hvis skyldner ikke betaler efter at have modtaget et inkassovarsel, kan du og dine klienter sende kravet til inkasso. 

Vi opretter og behandler sagen samme dag, som du sender sagen til os. Betaler skyldner ikke straks efter fristen i inkassobrevet er udløbet, indbringes kravet for fogedretten.   

Hvorfor vælge inkasso hos en advokat frem for et inkassofirma?
Et inkassobureau kan ikke føre dine klienters sager ved domstolene, og det kan blive nødvendigt, hvis skyldner inden for 14 dage efter forkyndelsen af betalingspåkravet har indsigelser. Vi indleder automatisk en civil retssag, hvis skyldner gør indsigelser gældende.

Advokaternes Inkasso Service har mere end 40 års erfaring, og vi kan til forskel fra et inkassobureau også håndtere sager over 100.000,- kr. 

Omkostninger 
Vi opkræver kun et salær, hvis vi inddriver dine klienters krav. Vores salær består af de renter, gebyrer og salærer som skyldner skal betale samt 5% af hovedstolen. Bliver du partner kan dine klienter opnå en rabat på 25%.

Ring for at høre mere på telefon 66 80 40 40 eller skriv en e-mail til
info@inkassoadvokat.dk
 
Med venlig hilsen 
Torben Stohn, inkassochef